Kontorhus til Scan Office, Esbjerg

År: 2008  
 
Projektet omfatter om- og tilbygning af hovedsædet til Scan Office i Esbjerg, beliggende på Kvaglundvej i Esbjerg.
De eksisterende bygninger på 5.000 m2 husede både lager, butik og administration blev reduceret til 4.000 og rummer i dag primært lagerfaciliteterne. Hertil blev der bygget 1.500 m2 højlager og 2.100 m2 butik og administration i to etager. Den førhen grå betonbygning, hvis lagerporte vendte op mod adgangsvejen, er blevet muret op, så den fremstår som et hele med tilbygningen, som også er udført i gule teglsten.
Type: Administration, kontor, erhverv, om- og tilbygning.
Bygherre: Scan Office – CJC Gruppen A/S
Areal: Ca. 7600 m²
Ydelser: Udarbejdelse af ingeniør-projekt til konstruktioner, installationer (vvs, ventilation og el) og anlæg. I byggefasen er der udført tilsyn. 
Anlægssum: Ca. 31 mio. kr. 
Samarbejdspartner: ”Tegnestuen Højvang”, Varde
  Facade
  Nyt hovedsøde i CJC Gruppen, Esbjerg