Projektet omfatter om- og tilbygning

Prækvalificeret

Prækvalificeret til om- og tilbygning af Mølleparkens Plejecenter i Sønderborg

 

Ingeniørgruppen Varde AS er blevet prækvalificeret til projektet om- og tilbygning af Mølleparkens Plejecenter for Sønderborg kommune.

 

Mølleparkens Plejecenter skal om- og tilbygges, således det bliver et tidssvarende plejecenter med 60 plejeboliger med tilhørende servicefaciliteter samt daghjem.

 

Mølleparkens plejecenter omfatter i dag 56 plejeboliger, som er placeret i 2 boenheder med 12 boliger (Damhuset) og 4 enheder med 8 i boliger (Møllehaven).

 

Det er tanken, at Damhuset bevares stort set som de er, med mindre korrektioner. I Møllehaven sker der en korrektion, idet det i stedet for 4 boenheder a 8 boliger ønskes 3 boenheder a 12. De manglende boliger nyetableres i den eksisterende hovedbygning. De to enheder Damhuset og Møllehaven forbindes med en overdækket/opvarmet gang, samt en ny hovedindgang. Den resterende del af den gamle hovedbygning ombygges til nyt dagcenter, køkken og administration.

 

A78 arkitekterne A/S er valgt som totalrådgiver på opgaven sammen med Ingeniørgruppen Varde AS, der er underrådgiver på alle ingeniørfag.

   

Seneste nyt

Travl dag med Ingeninørgruppen AS

Firma arrangementet stod på halvmarathon eller flugtskydning.

Læs mere »