Miljø- og genbrugsplads, Vejen

Vejen – År: 2020

Projektet består af opførelse af en ny miljø- og genbrugsplads.

Genbrugspladsen indrettes med 2 primære områder. Et område med containere i forskellige niveauer samt et område til haveaffald. Trafikforhold etableres, så der er adskillelse mellem afhentning af containere og trafik fra besøgende. Omlastehallen etableres med varmt vand og der opsættes håndvask i hallen. Omlastepladsens vejesystem kan betjenes fra kontoret.

Der etableres affaldscontainere samt opførelse af mandskabsbygning indeholdende servicefaciliteter for personalet. I pladsbygningen etableres desuden kemikalierum, lager, rum til genbrugsmaterialer. Mandskabskrævende opgaver placeres i nærheden af hinanden: komprimatorcontainere, betjening, vejning af kemikalier og elektronikrum.

Udformning og indretning af genbrugspladsen er udført i samarbejde med projektgruppen og med inddragelse af pladsfolk og brugere. Der er bl.a. taget udgangspunkt i brugerundersøgelse samt et materiale, der blev udarbejdet i samarbejde med pladsfolkene.

Type:
Miljø- og containerplads

Areal:
Ca. 19.000 m² anlæg
Ca. 550 m² kontorbygning

Ydelser:
Totalrådgiver, herunder projektering af alle ingeniørydelser, bygge- og sikkerhedsledelse samt projektopfølgning og fagtilsyn.​

Samarbejdspartnere:
Consel ApS og DGE Miljø- og Ingeniørfirma A/S​