At arbejde hos os

Fleksibilitet, faglighed og fællesskab

Life/Work balance

Hos Ingeniørgruppen ved vi godt, at livet kommer først, derfor satser vi på medarbejdere, der trives.

Vores vigtigste ressource er vores dygtige medarbejdere,  og hverdagen hos os er derfor præget af en ‘højt-til-loftet-og-plads-til-livet’-kultur. Vi vægter den høje faglighed på lige fod med fleksibilitet og kollegialt fælleskab

Vi spiller hinanden bedre.

Som ansat hos Ingeniørgruppen vil du opleve, at der er god plads til både personlig udvikling, kollegial sparring og spændende opgaver.

-Og så er vi i øvrigt vilde med medarbejdere, der vil frem i livet.

Code of Care

Vi er glade for at kunne meddele, at vi officielt er blevet en del af Code of Care!

Code of Care er en organisation, der er engageret i at hjælpe mennesker med fysiske, psykiske og sociale udfordringer med at komme i arbejde. De gør det muligt for os at forbinde disse personer med resten af samfundet ved at give dem plads til at dele deres kompetencer og bidrage meningsfuldt på arbejdspladsen.

Hos Ingeniørgruppen tror vi på socialt ansvar, og vi er altid på udkig efter muligheder for at hjælpe vores lokalsamfund og gøre tingene bedre for alle. Vi beskæftiger allerede personer, som ville have gavn af de unikke muligheder, som Code of Care giver, og vi ser frem til at få endnu flere i fremtiden!

Fokus på stress!

Hos Ingeniørgruppen går vi op i vores medarbejderes trivsel og har fokus på stress.

Vi mener, at der er vigtigt, at vi taler om stress, samt er opmærksomme på eventuelle symptomer. Både dem vi måske registrerer hos os selv, men også dem, som vi eventuelt observerer hos vores kollegaer.

Er vi åbne om emnet på arbejdspladsen, oplever vi, at det er lettere at tale om det og hjælpe hinanden bedst muligt, når eller hvis en kollega oplever symptomer.

Vi tager emnet op løbende og har bl.a. haft besøg af trivselskonsulent Berit Zoëga, som bl.a.  gjorde os alle klogere på hvordan man spotter stress, og hvad man selv kan gøre for at forebygge og håndtere stress.

“Her står et statement fra en medarbejder om at arbejde i Ingeniørgruppen”

Mauris eget enim urna. Duis nec neque neque. Phasellus malesuada at erat ac consequat. Vivamus ante tellus, euismod quis ullamcorper ut, rutrum vel purus. Vivamus vel dui vitae leo convallis aliquam in eu eros. Fusce commodo et nisi non convallis. Suspendisse potenti. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nullam porttitor nec nunc in vestibulum. Maecenas scelerisque vitae arcu ac ultrices. Nunc sit amet velit vel massa interdum viverra.

Navn Navnesen, Stilling, Ingeniørgruppen A/S

Vi tager godt imod dig

Hos Ingeniørgruppen ved vi, hvor vigtigt det er at komme godt fra start på det nye job.

Bare rolig – vi har en plan.

Der ligger nemlig en helt klar on-boardingplan parat til din opstart.

På den måde får du lov at komme stille og roligt rundt i huset, finde ud af hvor du hænger jakken, hvem du skal gå til, hvis computeren driller, og du får hilst på dine nye, (gode) kollegaer. 

Vi glæder os til at lære dig at kende

Derfor skræddersyr vi din on-boarding plan, så den passer lige præcis til dig og de arbejdsopgaver, der bliver dit hovedfokus. 

Din første arbejdsdag kunne f.eks. se ud som bekrevet til højre herfor. 

Det vil glæde os, at byde dig velkommen hos Ingeniørgruppen.

1. Velkomst og præsentation af nærmeste kollegaer

2. Intromøde med opstartsmentor 

3. Rundvisning i virksomheden og ‘hilse-på’

4. Udlevering af pc, koder og andet udstyr

5. Gennemgang af personalepolitikker og værdier

Karriere

Vejen til dit nye eventyr starter her

Vil du have masser af spændende opgaver og plads til ansvar og udvikling?