PROJEKTET
Tæt på Sønderborgmotorvejen opføres et centralt bageri, som også indeholder nyt lager og administration.
ADMINISTRATIONEN
Byggeriet opføres som to sammenbyggede konstruktioner.
Administrationen udføres i en etage under det skrånende tag og i to etager under det flade tag, ved at lave et indskudt dæk og skal bl.a. indeholde:
· Auditorium
· Kantine
· Køkken
· Atrium
· Kontorer placeret rundt om atrirummet
· Toiletter
· Depot- og teknikrum
LAGERET
Lageret udføres i forlængelse af administrationsbygningen. Lageret udføres i en etage i fuld højde. I det ene hjørne vil der lokalt blive udført en 1. sal til teknikrum.
Lageret skal bl.a. indeholde:
· Lager
· Fryserum
· Teknikrum
BAGERIET
Bageriet udføres som en tværliggende bygning og sammenbygges med gavlen af lageret. Bageriet udføres i en etage i fuld højde og skal bl.a. indeholde:
· Mel depot
· Pakkerum
· Hovedbageri
· Frokoststue
· Køkken
Type:
Centralt bageri, lager og administration opføres i hovedentreprise.
Bygherre:
BALS – Brugsforeningen for Als og Sundeved
Areal:
Ca. 2.725 m²
Ydelser:
Projektering af de bærende konstruktioner samt udarbejdelse af statiske beregninger, derudover anlæg/kloak, VVS, ventilation og CTS.
Samarbejdspartnere:
Arkitekterne Blaavand & Hansson A/S