Nye ansigter

 

Vi har travlt hos Ingeniørgruppen, derfor har vi budt velkommen til nye ansigter.

Stort velkommen på holdet til jer alle tre.

NICKLAS OLLING, KONSTRUKTIONSINGENIØR

 Det er en fornøjelse, at vi den 1. maj kan byde velkommen til Nicklas Olling, som er ny konstruktionsingeniør på vores kontor i Varde.

Nicklas er uddannet civilingeniør og har 6-7 års erfaring i rådgiverbranchen med projektering af bærende konstruktioner i konstruktionsklasse 1, 2 og 3. Han vil, som vores øvrige dygtige konstruktionsingeniører, bidrage til projektering af bærende konstruktioner som både bygværks- og afsnitsprojekterende i alle konstruktionsklasser.

Nicklas er bosat med sin familie i Varde, og det er jo altid dejligt med en lokalt forankret medarbejder, som kan bidrage til fællesskabet og den gode stemning på kontorerne.

Velkommen til, Nicklas – vi glæder os til samarbejdet!

Konstruktionsingeniør

TORBEN BECK, BYGNINGSKONSTRUKTØR

Vi har budt velkommen til Torben Beck, som skal være praktikant hos os.

Torben er uddannet bygningskonstruktør samt kloakmester og har en baggrund som elektriker. Han vil primært være involveret i projektering af anlægs- og kloakopgaver samt byggeledelse.

Vi har ser frem til et givende samarbejde med Torben og til at drage fordel af hans ekspertise og erfaring.

Torben havde første arbejdsdag den 9. februar.

Velkommen til, Torben – vi glæder os til samarbejdet!

 

STINE VAGTBORG SEIGER, KONSTRUKTIONSINGENIØR

Vi er så heldige at kunne byde velkommen til endnu en konstruktionsingeniør, Stine Vagtborg Seiger. Stine blev uddannet som civilingeniør på Aarhus Universitet i 2022, og hun har tidligere været ansat i et rådgivende ingeniørfirma i Aarhus.

Stine havde første arbejdsdag den 2. oktober, og det er bl.a. opgaver i forbindelse med projektering og dimensionering af konstruktioner, hun kommer til at varetage.

Velkommen til, Stine – vi glæder so til samarbejdet!