Store ambitioner

Der er 30 ansatte i Varde og Vejen: Nu rykker Ingeniørgruppen ind i Holstebro med store ambitioner

Indtil for kort tid siden havde Ingeniørgruppen afdelinger i Varde og Vejen, hvor der i alt er 30 medarbejdere.

Nu har den rådgivende ingeniørvirksomhed etableret sig på en tredje adresse. Det er i Nupark i Holstebro, hvor Lasse B. Olesen, direktør og medejer af Ingeniørgruppen, skal stå i spidsen for den nye afdeling.

Valget af Holstebro er langt fra tilfældigt, for Ingeniørgruppen har oplevet stor efterspørgsel og, og samtidig er Holstebro byen, hvor Lasse B. Olesen bor og har en store kontaktflade.

”Jeg fik flere forespørgsler fra blandt andet arkitekter, om en virksomhed som vores ikke skulle åbne i Holstebro, samtidig med at vi kunne se et marked for os i byen. Det har vi så gjort, og vi har faktisk allerede samarbejde med lokale arkitektkontorer, og flere entreprenører er begyndt at henvende sig. Så alt i alt er vi blevet godt modtaget,” siger Lasse B. Olesen.

Kunder og samarbejdspartnere kan være lige fra private bygherrer, ejendomsudviklere, boligforeninger, hr. og fru Jensen til arkitektvirksomheder og entreprenørfirmaer.

Fra 1 til 5 på kontoret

I de lejede kontorlokaler sidder Lasse B. Olesen alene, men det skal der ændres på så hurtigt som overhovedet muligt. Planen er, at Holstebro-afdelingen skal vokse fra 1 til 5, og det skal naturligvis ske i takt med, at Ingeniørgruppen får flere opgaver og projekter i ordrebogen.

”De ingeniører, vvs-installatører eller andre dygtige folk indenfor rådgiverbranchen, der i dag kører ud af byen for at komme på arbejde, skal vi have til at blive i byen. Og jeg har også sagt til mine medejere, at min plan er at gøre Holstebro til Ingeniørgruppens hovedkontor,” siger Lasse B. Olesen med et skævt smil og glimt i øjnene.

Han er godt klar over, at den type medarbejdere, han søger, er en eftertragtet ”vare”. Han er dog sikker på, at Ingeniørgruppen har det helt rigtige at tilbyde.

”Vi har en meget flad organisation, hvor der ikke er langt fra top til bund, og så går vi meget ind for frihed under ansvar. Samtidig er vi mange, både medarbejdere og medejere, med små børn, og derfor er det vigtigt for os, og vi har stor forståelse for, at privatlivet skal fungere, for ellers fungerer det ikke på arbejde,” siger han og slår samtidig fast, at selv om afdelingen i Holstebro er ny, bliver det ikke noget med, at medarbejderne kommer til at sidde og føle sig som ”Palle-alene-i-verden”.

”De tre afdelinger opererer under samme tag, og vi arbejder på projekterne på tværs af kontorerne, afhængigt af, hvor vi har ledige ressourcer. Det betyder derfor, at alle ved, hvem er hvem på kontorerne, og det er med til at give et styrket sammenhold på tværs af kontorerne,” siger han.

Ingeniørgruppen har da også mere end 60 års erfaring og tilbyder en bred vifte af tjenester inden for byggeri, anlæg, forsyning, planlægning, totalrådgivning, certificeret brandrådgivning (BK2) og certificeret statiker (KK2).

Tekst: Journalist Mikael Sand, JVR Consult. Tlf.: 30561992. Mail: ms@jvrconsult.dk