Mejerivej – Ødis

Mejerivej, Ødis ved Kolding – ÅR 2022-2023

BELIGGENHED
En tidligere købmandsforretning er nedrevet for at give plads til de nye boliger på Mejerivej midt i landsbyen Ødis, i den sydvestlige del af Kolding.

PROJEKTET
Projektet omhandler opførelse af 21 tidssvarende familieboliger. Boligerne opføres klimavenligt, som både er ressource-, miljø- og energirigtigt. De bygger på værdier og vigtighed i et godt naboskab, der skaber følelsen af et rigere liv og af at høre til.

BYGGERIET
Boligerne opføres i 6 blokke indeholdende 2-5 boliger. Til hver bolig opføres et mindre skur, som bygges sammen med boligen.
Alle materialer er udvalgt med et fokus på bæredygtighed. Materialerne er valgt ud fra lang levetid og materialer, der sikrer et totaløkonomisk og miljøbevidst byggeri. Herved opføres der et byggeri, der er fleksibelt og med gode materialer.

GRØNNE OMGIVELSER
Der er særligt fokus på at skabe udendørs opholdsrum for forskellige aldersgrupper og behov, ligeledes udformes overgangszoner mellem det offentlige og private, hvor beboerne imellem kan mødes.
Området designes med varieret planteliv, der har indvirkning på dyrelivet i området og hvor den vilde natur i området i størst muligt omfang bevares.

 

Type:
21 nye almene familieboliger udføres i totalentreprise

Bygherre:
AAB Kolding Afd. 84/Bovia

Areal:
Ca. 1.911 m²

Ydelser:
Projektering af alle ingeniørydelser omkring anlæg, kloak, bærende konstruktioner, VVS- og ventilation, el-installationer, energirammeberegning og brandsikring.

Samarbejdspartnere:
Junge Byg A/S